Minneapolis!

M’agrada molt la ciudad de Minneapolis. Sí, fa molt fred per gairebé cinc meses del any, però us explico les meves raós. Vaig acabar la meva llicenciatura a Minneapolis i tinc memòries afectuoses de la ciutat.

3661318317_2c0f732278_z

Abans l’arribada dels europeus, els indis Sioux vivien a la regió (dos percentage de la ciutat es indi actualment.) La majoria dels europeus eran escandinaus i alemanys, i la seva influència continua, especialment a la política progressista i l’actitud general.

00912109

Minneapolis té molts barris interessants, pero el meu favorit és Lyn-Lake, que es centra al voltant dels carrers Lyndale i Lake (llavors “Lyn-Lake.”) El barri no és gran, pero té moltes bons restaurants i bars, i un ambient bastant relaxat. Vaig viure prop de Lyn-Lake durant el meu últim any a Minneapolis. Una vegada, vaig tentar-me els cabells verd a una perruqueria de Lyn-Lake (era jove, d’acord?)

M’agraden molt els museus, i un dels meus favorits (i crec que és un dels millors al país) és el Centre Walker d’Art (Walker Art Center.) Només té art modern, e sempre hi veig obres interessants i bones. L’estiu passat, va celebrar una festa de vídeos de gats del Internet! És un museu una mica estrany, però no és avorrit mai.

Walker_Art_Center

Minneapolis té molts parcs i llacs, i gairebé tots són connexes. Es possible caminar o anar a bicicleta des del nord de la ciutat fins les partes més sud sense usar els carrers. Quan fa fred, que vaig dir és gairebé mig de l’any, la gent de Minneapolis no es amaga a casa, sinó esquia, patina sobre gel, o juga a la neu. Es veritat que “la roba interior llarga” es necessària.

781848185_ccf473cf7d_z

Minneapolis ofereix molta cultura, molt esport i molta diversió, però el increïble es que hi ha altra ciutat! Sant Pau és a l’est de Minneapolis; encara que és una ciutat més tranquil·la, és molt maca. També hi vaig veure per gairebé un any. És molt diferent de Minneapolis, però són bons “bessons.”

st_paul_skyline_by_ccxll4e-d5cz0xn

Espero que pugueu visitar Minneapolis-St. Paul, són divertits i tranquils al mateix temps!

2 pensaments sobre “Minneapolis!

  1. He escoltat moltes coses bonas sobre la ciutat de Minneapolis. És una ciutat molt progresista i també té moltas comunitats diverses de immigrants. M’agradaria menjar a tots el seus restaurants! Però no puc viure a la ciutat de Minneapolis perquè fa MOLT fred i no m’agrada el fred!! Visitar-la? Bé. Però viure-hi? No, senyor 🙂 Moltes gràcies per la informació sobre la ciutat!

  2. M’agrada molt viatjar pels Estats Units i conèixer noves ciutats. Tot i que la majoria tenen punts en comú, cada una té un caràcter diferent. Ara només ens falta saber algunes adreces interessants de restaurants i bars a Minneapolis! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s