Com ja sabeu, m’agrada fer pastissos i hi ha un bloc que sempre llegeixo que es diu Sprinkle Bakes. És d’una dona que abans es guanyava la vida pintant però ara s’ha dedicat a la cuina. Si vau al seu bloc, veureu que encara és artista: dels seus pastissos fa obres d’art amb ingredients que són a vegades força exòtiques. Vaig decidir escriure sobre el bloc perquè acabo de llegir un article a una revista que rebo de la universitat d’on vaig graduar-me sobre el poder del pa per a trobar un espai comú per a les persones de diferents fons socioeconòmics. Una graduada de la meva universitat va rebre el premi Traveler of the Year de National Geographic l’any passat i al article parla de alguns centres comunitaris que va obrir on tothom es pot reunir per a fer pa. Encara que els postres que faig potser no fomenten la tolerància i la diversitat com els pans de la Nadezhda, també són un punt de trobada entre els meus amics: ningú pot resistir-se a un bon pastís. A baix, incloc una foto dels pastissos més famosos que vaig fer: Triple Salted Caramel. Ja que van ser un èxit, no vaig poder treure’ls una foto així que en vaig treure una del bloc que vaig comentar.
Quina traça!