Love and Inity

Vídeo

Hola! Vull compartir-us una cançó en anglès. Es diu “Love and Inity” què vol dir “Amor i Unitat.” Un cant de Damian Marley, ell parla sobre les lluites dels pobres i la necessidat de los donar la compassió i la solidaritat. “Now I say love and inity, is what we need upon the street //
Got to get a place fi ghetto youths fi rest dem feet // Because they trod the rocky road.” Aquesta lletra diu “L’amor i l’unitat són què neccessitem al carrer. Hem de trobar un lloc per als joves de gueto per reposar els sues peus, perquè ells trepitdgen el camí rocós.” Damian Marley és el fills del famós cantant de reggae Bob Marley ; Damian canta sobre alguns dels mateixos temes que el seu pare com la pau, l’amor, i la vida rastafari.

El català, llengua per a tothom

Vídeo

Avui us deixo un vídeo que sort gràcies al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que es tracta de la llengua catalana i la seva importància a Catalunya i al mon. El vídeo mostra les estadístiques i els factors més subjectius que reforcen la importància de aprendre i parlar aquesta llengua. Afirma que el català es la llengua primera de milions de persones i que és part integral de la cultura única dels catalans.

I a més, comparteixo l’enllaç per a un lloc web que es diu “Forvo.” És un lloc que deixa a la gent que aprèn qualsevol llengua escoltar a parlants natius pronunciant paraules en la seva llengua respectiva. És eina molt bona per a clarificar dubtes de pronunciació.

Forvo: http://www.forvo.com/

Bona nit,
Alex